Tratăm fiecare tranzacție ca și cum ar fi a noastră

Consultanță Vânzare

Fiecare angajament de vânzare este unic. Oferim consultanță personalizată pentru a oferi cea mai mare valoare pentru fiecare client.

Serviciile de Consultanță Vânzare pe care le furnizăm

Îi consiliem pe clienți cu privire la momentul și structura optimă a vânzării și pe parcursul întregului proces de vânzare, de la idee până la finalizarea tranzacției: pregătirea și documentația, evaluarea și modelarea financiară, identificarea și abordarea cumpărătorilor, structurarea tranzacției, asistența în materie de due diligence și negocierea până la finalizarea tranzacției.

Clienții noștri sunt în mare parte antreprenori și companii de familie de dimensiuni medii care ne încredințează cea mai importantă tranzacție din viața lor profesională. De asemenea, oferim consultanță marilor corporații internaționale, precum și birourilor de familie și investitorilor financiari. Un avantaj distinct este reprezentat de cunoștințele noastre sectoriale, precum și de capacitatea noastră de a căuta în întreaga lume cei mai potriviți cumpărători în toate sectoarele importante de pe piața medie pentru întreprinderile pe care le vindem.

Noi înșine suntem antreprenori, iar gândirea antreprenorială ne modelează acțiunile. Tratăm fiecare tranzacție ca și cum ar fi a noastră.

Contactează-ne pentru a găsi cele mai bune soluții pentru cele mai importante decizii strategice și tranzacții.

BICF Track Record

Nr. de tranzacții
USD Bn Total value of M&A transaction
Tranzacții transfrontaliere