Consilieri de încredere, cu experiență globală în industrie

Finanțe Corporative

Oferim o gamă largă de servicii complementare de finanțare corporativă, în plus față de activitatea noastră principală de fuziuni și achiziții.

Serviciile de Achiziții Corporative pe care le oferim

Oferim companiilor, creditorilor și investitorilor acces la capital de investiții, precum și servicii conexe de consultanță financiară, de la consultanță strategică și consultanță în materie de evaluare până la modelare și restructurare financiară. Aceasta include, de asemenea, activități de consultanță înainte de fuziuni și achiziții în vederea pregătirii unei vânzări și consultanță privind integrarea după fuziune.

Colaborarea cu BICF vă ajută să evaluați în mod realist meritele și riscurile unui proiect de fuziuni și achiziții. Cei peste 20 de ani în care ne-am concentrat pe piața de mijloc ne-au permis să stabilim cele mai bune practici pentru toate sarcinile relevante de finanțare corporativă. Întinderea noastră globală și expertiza noastră sectorială oferă perspective relevante și strategice, ceea ce face ca metodele și modelele noastre de evaluare să fie solide și fiabile.

Contactează-ne pentru a găsi cele mai bune soluții pentru cele mai importante decizii strategice și tranzacții.

BICF Track Record

Nr. de tranzacții
USD Bn Total value of M&A transaction
Tranzacții transfrontaliere